Zyra e Kryeministrit

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 14.3.2023

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, merr pjesë në diskutimin e hapur ‘’Barazia, Barabarësia dhe Drejtësia’’ në kuadër të Javës së Gruas.

VENDI: Hotel Emerald
KOHA: 10:40

Date

Mar 14 2023
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×