Zyra e Kryeministrit

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 12.9.2023

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, pret në takim ministrin e Turizmit të Izraelit, z.Haim Katz.

Sqarim: Mediat mund të marrin pamje në oborrin e Qeverisë.

Video materialet (pamjet) nga fillimi i takimit do të sigurohen dhe përcillen tek ju nga Zyra për Komunikim Publik e Zyrës së Kryeministrit.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 12:00

Date

Sht 12 2023
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×