Zyra e Kryeministrit

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 10.7.2024

1.Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, dhe ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, marrin pjesë në përurimin e renovimit të Klinikës së Urologjisë.

VENDI: Klinika e Urologjisë, QKUK
KOHA: 09: 30

2.Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 14:00‪

3.Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, merr pjesë në ceremoninë përkujtimore të gjenocidit në Srebrenicë.

VENDI: Salla e Institutit të Historisë
KOHA: 20:00

Date

Kor 10 2024
Expired!

Time

8:00 am - 6:00 pm

Comments are closed.

×