Zyra e Kryeministrit

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 10.6.2024

 

 

 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, merr pjesë në konferencën shkencore për 25-vjetorin e ndërhyrjes së NATO’s dhe Çlirimit të Kosovës: ‘’Një çerek shekulli shtetndërtim, sfida dhe arritje- qasje multidisiplinare’’ 

VENDI: AShAK

KOHA: 09:00 

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, merr pjesë në seancën solemne të Kuvendit të Kosovës për nder të ish- kryeministrit britanik, Tony Blair.

VENDI: Kuvendi i Kosovës

KOHA: 10:00 

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, pret në takim ish- kryeministrin britanik, Tony Blair.

Mediat mund të marrin pamje në oborrin e Qeverisë.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë

KOHA: 10:45

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, merr pjesë në shënimin e 146- vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit. 

VENDI: Kompleksi Monumental i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

KOHA: 16:00

Date

Qer 10 2024
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×