Zyra e Kryeministrit

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 10.1.2023

Me qëllim të bashkëpunimit dhe koordinimit ndërinstitucional në mes të Qeverisë dhe Komunave të Republikës së Kosovës, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, merr pjesë në takimin e radhës të përbashkët me kryetarët e Komunave të Republikës së Kosovës.

Në takim marrin pjesë edhe ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, z.Elbert Krasniqi, ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, z.Hekuran Murati, si dhe ministrja e Ekonomisë, znj. Artane Rizvanolli.

VENDI: Hotel Grand Prishtina, Salla Kongresi
KOHA: 10:00

Date

Jan 10 2023
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×