Zyra e Kryeministrit

Premijer Haradinaj je učestvovao na otvaranju međunarodnog bokserskog turnira „Adem Jashari“

24 novembra, 2018

 

 

Priština, 24. novembar 2018

Premijera Republike Kosovo Ramush Haradinaj je učestvovao danas, na međunarodnom otvaranju bokserkog turnira „Adem Jashari“, 20. ediciji, turniru tom, koji je godinama organizovan u svim većim centrima na Kosovu, a danas je po prvi put održan u Mitrovici.

Ovom prilikom se, premijer Haradinaj, zahvalio predsedniku Bokserske federacije, Ramadanu Selimiju, gradonačelniku Mitrovice, Agimu Bahtiriju, delegatu AIBA, Viorelu Sima iz Rumunije, bokserskim sudijama, bokserima, deci i svim prisutnima danas, rekao je da mu je čast da u ime Vlade zemlje proglasi otvorenim tradicionalni bokserski turnir „Adem Jashari“.

Premijer Haradinaj je, govorio o „borbama “ koje će se dešavati na ringu gde je i izvršena ceremonija otvaranja turnira, tražeći od sudija podelu pravde, a od igrača jak sukob, ali fer.

„Reći ću dve reči, i o borbama koje će se desiti na ringu, ali i za sudije. Bokserima želim jake borbe, teške, ali fer, i onima koji pobede, čestitam, a sudije danas neka podele pravdu bez ustupaka „, rekao je premijer Haradinaj u svom obraćanju prisutnima.

Turnir „Adem Jashari“ je počeo, 1999. godine na inicijativu bokserskog kluba „Priština“ i zatim je prešao na nivo Bokserske Federacije.

Last modified: 2 децембра, 2022

Comments are closed.