Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Kryeministri Thaçi do të marrë pjesë në takimin joformal të ministrave të jashtëm të BE-së në Brdo të Sllovenisë

Duke iu përgjigjur ftesës së Ministrit të Punëve të Jashtme të Sllovenisë z. Dimitrij Rupel, Kryeministri i Republikës së...

28 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi takon ministren e Punëve të Jashtme të Zvicrës, znj. Micheline Calmy-Rey

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi, ka takuar sot ministren e Punëve të Jashtme të Zvicrës, znj....

28 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi: Askush nuk do të mund ta blejë, as ta heshtë korrupsionin

Korrupsioni vazhdon të paraqitet si realitet në përmasa alarmante jo vetëm në Aeroportin e Prishtinës, por edhe në KEK dhe PTK. Nuk...

27 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Diskutimi publik i Draftit final të Programit të Kosovës për Barazi Gjinore

Agjencia për Barazi Gjinore -Zyra e Kryeministrit, organizoi takim për diskutimin publik të draftit final të Programit të Kosovës...

27 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, z.Hashim Thaçi u takua sot me znj. Cindy McCain, e cila shoqërohej nga Drejtori i HALO’s z. Guy Willoughby

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, z.Hashim Thaçi u takua sot me znj. Cindy McCain, e cila shoqërohej nga Drejtori i HALO’s z. Guy...

26 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, z.Hashim Thaçi: Kosova po ndërtohet si një vend multietnik, i mundësive të barabarta dhe afirmative për minoritarët, para së gjithash për serbët

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, z.Hashim Thaçi, priti një delegacion të Parlamentit Evropian, të kryesuar nga z. Graham Watson....

26 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Deklaratë e Qeverisë së Kosovës lidhur me arrestimet e sotme të dy zyrtarëve të lartë të Aeroportit të Prishtinës dhe të menaxherit të kompanisë “Petrol Company”

Qeveria e Kosovës pa dashur të paragjykoj rezultatin përfundimtar të hetimeve të organeve të hetuesisë, mbështet veprimet e...

25 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Mesazh i kryeministrit të Qeverisë së Republikës së Kosovës z.Hashim Thaçi, me rastin e 9 vjetorit të fillimit të bombardimeve të NATO-s

Lufta e drejtë e popullit të Kosovës, e udhëhequr nga Ushtria Çlirimtare e Kosovës, bëri që aleanca ushtarake më e fuqishme në...

24 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi prezantoi vizionin e Qeverisë së Kosovës për të ardhmen e vendit tonë para ministrave të jashtëm të BE-së

Në ambientet e Qendrës së kongreseve në Bërdo të Sllovenisë, Kryeministri i Qeverisë se Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi,...

23 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës z.Hashim Thaçi përgëzon besimtarët e krishterë me rastin e Festës së Pashkëve

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës z.Hashim Thaçi me rastin e Festës së Pashkëve, përgëzon të gjithë qytetarët...

21 Mars, 2008

Lexo më shumë

×