Zyra e Kryeministrit

Rregullorja e punës e Komisionit për shqyrtimin dhe vlerësimin e aplikacioneve – ZKGj

16 Nëntor, 2022

Rregullorja-e-punes-e-Komisionit-per-shqyrtimin-dhe-vleresimin-e-aplikacioneve

Last modified: 16 Nëntor, 2022

Comments are closed.

×