Zyra e Kryeministrit

Qeveria e Republikës së Kosovës mbështetë vendosjen e ligjshmërisë në tregun e telekomunikimeve në Republikës së Kosovës

23 Prill, 2010

Prishtinë, 22 prill 2010
 

Qeveria e Republikës së Kosovës thekson se këta hapa ligjorë nuk janë nuk janë të drejtuar kundër asnjë etnie apo shteti të caktuar, por ndaj të gjithë atyre operatorëve që nuk i kanë respektuar normat ligjore në fuqi.
 

Qeveria fton të gjithë që të mos e keqpërdorin këtë angazhim institucional për krijimin e një tregu të konkurrencës lojale në telekomunikacion, për qëllime politike.
 

Qeveria riafirmon përkushtimet e veta për funksionimin e rendit dhe ligjit, duke krijuar hapësirë dhe duke inkurajuar të gjithë investitorët ndërkombëtarë dhe ata nga rajoni që të investojnë në Republikën e Kosovës.

Last modified: 23 Prill, 2010

Comments are closed.

×