Zyra e Kryeministrit

Nenad Rashiq emërohet Ministër për Komunitete dhe Kthim

1 Dhjetor, 2022

Prishtinë, 1 dhjetor 2022

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, z. Nenad Rashiq, Ministër për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Republikës së Kosovës.

Kryeministri Kurti e uroi z. Rashiq për detyrën dhe përgjegjësitë e reja institucionale në Republikën e Kosovës.

Last modified: 1 Dhjetor, 2022

Comments are closed.

×