Zyra e Kryeministrit

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë të Republikës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Ekonomisë të Republikës së Kosovës për bashkëpunim mbi zhvillimin e terminalit lungomare të Vlorës

20 Qershor, 2022

8.M.Ekonomise-Terminali-doganor-LNG-i-Vlores

Last modified: 15 Gusht, 2022

Comments are closed.

×