Zyra e Kryeministrit

Marrëveshje bashkëpunimi për shkëmbim përvojash në proceset teknike ndërmjet Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural të Republikës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural të Republikës së Kosovës

20 Qershor, 2022

12.MBPZHR-Shkembim-pervojash-ne-proceset-teknike

Last modified: 15 Gusht, 2022

Comments are closed.

×