Zyra e Kryeministrit

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë së Republikës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës së Republikës së Kosovës për vlerësimin e gjendjes dhe përmirësimin e rrugëve të fshatrave ndërkufitare që lidhin zonat kufitare Shqipëri-Kosovë

20 Qershor, 2022

10.MMPHI-Vleresimi-i-gjendjes-dhe-permiresimi-i-rrugeve-te-fshatrave-Shq…

Last modified: 15 Gusht, 2022

Comments are closed.

×