Zyra e Kryeministrit

Marrëveshje Administrative për zbatimin e marrëveshjes për sigurime shoqërore ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës

20 Qershor, 2022

6.MFPT-Marreveshja-adrministrative-per-sigurime-shoqerore

Last modified: 23 Nëntor, 2022

Comments are closed.

×