Zyra e Kryeministrit

LISTA E KONCEPT DOKUMENTEVE PËR VITIN 2023 plotësuar dhe ndryshuar me datë: 11.05.2023 dhe 07.09.2023

11 Shtator, 2023

Lista-e-Koncept-Dokumenteve-2023-III-

Last modified: 15 Shtator, 2023

Comments are closed.

×