Zyra e Kryeministrit

Ligj për Ratifikimin e Marrëveshjes së parë ndërkombëtare të parimeve që rregullojnë Normalizimin e Marrëdhënieve mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë 27.06.2013

27 Qershor, 2013

27.06.2013

Last modified: 20 Maj, 2022

Comments are closed.

×