Zyra e Kryeministrit

Kryeministri Albin Kurti priti Sekretarin e Përgjithshëm Ekzekutiv të PES-it, Giacomo Filibeck

21 Korrik, 2023

 

Prishtinë, 21 korrik 2023

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bashkë me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, njëherësh Sekretarin për Marrëdhënie Ndërkombëtare të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Hajrulla Çeku, pritën dhe takuan sot Sekretarin e Përgjithshëm Ekzekutiv të PES-it (Party of European Socialists and Democrats), Giacomo Filibeck.

Me z. Filibeck, kryeministri Kurti diskutoi për zhvillimet në vend, situatën aktuale dhe për qeverisjen social-demokratike në këto më shumë se dy vitet e fundit. Ai e njoftoi për arritjet kryesore dhe progresin e shënuar në rrafshin e sundimit të ligjit, zhvillimit ekonomik dhe mjedisit demokratik.

Në takimin që u zhvillua gjatë pasdites, u fol edhe për rëndësinë e bashkëpunimin ndërpartiak mes partive simotra si dhe atij multilateral në kuadër të organizatave dhe forumeve të partive social-demokrate.

Last modified: 21 Korrik, 2023

Comments are closed.

×