Zyra e Kryeministrit

Intervista në Euro Tribuna- 16.07.2018

16 Korrik, 2018

Me datë 16 korrik 2018 kam dhënë intervistën time për televizionin Tribuna në emisionin Euro Tribuna me Menduh Abazin. Në bashkëbisedimin që zhvillova në këtë televizion, kryesisht u diskutua për zhvillimet e fundit në vend dhe në rajon.

Në emisionin Euro Tribuna, të Tribuna Channel përballë Menduh Abazin theksova përkushtimin e Qeverisë për të përkrahur shtetin ligjor dhe për ta fuqizuar këtë, me ligjin e ri për paga Policët, mjekët, punonjësit e drejtësisë do të kenë rritje pagash.

Është gabim të vonohet statuti i Trepçës. Problemet e tjera zgjidhen me kohë, derisa statuti mundëson regjistrimin e Trepçës, ekzistimin e saj.

Është e pa tolerueshme vonesa e krijimit të Bordit mbikëqyrës për Trepçën dhe po ashtu është e pa tolerueshme lejimi i statutit të Trepçës si kompani e paregjistruar.

Raporti për vizat është moment kyç për vendin. Kthim prapa nuk ka, por ne duhet të jemi të fokusuar t’i kryejmë punët e shtëpisë.

Dialogu është i nevojshëm për vendin, është interes. Partitë politike në Kuvend kanë të drejtë të kërkojnë rolin e Parlamentit, por nuk duhet të krijojnë përçarje.

Këto dhe shumë të tjera mund t’i ndiqni në intervistën time në Emisionin Euro Tribuna në Tribuna Channel përballë Menduh Abazi.

Last modified: 16 Korrik, 2018

Comments are closed.

×