Zyra e Kryeministrit

Komisioni Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit

Raporti_Final_i_Demarkacionit

Permbledhje_e_dokumentacionit_bazik_ne_percaktimin_e__territorit_te_Republikes_se_Kosoves

 

 

Comments are closed.

×