Zyra e Kryeministrit

Projektaktet

DokumenteProjektaktet

Projektligj për Agjencinë e Intelegjencës dhe Sigurisë së Mbrojtjes

Projektligji-per-Agjencine-e-Intelegjences-dhe-Sigurise-se-Mbrojtjes...

29 Mars, 2023

Lexo më shumë

DokumenteProjektaktet

Projektligji për Çmimin e Produkteve Medicinale

Projektligji-per-Rregullimin-e-Cmimit-te-Produkteve-Medicinale...

15 Mars, 2023

Lexo më shumë

DokumenteProjektaktet

Projektligji për Organizimin e Tregut për Produktet Bujqësore

PROJEKT-LIGJI-PER-ORGANIZIMIN-E-TREGUT-PER-PRODUKTET-BUJQESORE-23.02.2023-PUBLIKIM-(2)...

24 Shkurt, 2023

Lexo më shumë

DokumenteProjektaktet

Projektligji për ratifikimin e Marrëveshjes për Lëvizjen e Lirë me Letërnjoftime në Ballkanin Perëndimor

Projektligji-per-ratifikimin-e-Marreveshjes-per-Levizjen-e-Lire-me-Leternjoftime-ne-Ballkanin-Perendimor...

15 Shkurt, 2023

Lexo më shumë

×