Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Kryeministri Thaçi ka vizituar familjen Jashari dhe ka bërë homazhe para varrezave në Prekaz

Ka mbetur edhe pak kohë dhe janë vetëm disa momente të kryerjes së aspekteve procedurale, ndërsa dita e diel ka rëndësi historike...

16 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Fjala e kryeministrit Thaçi për themelimin e Zyrës për Çështje të Komuniteteve

Ashtu siç jam zotuar, me qëllim të garantimit të një komunikimi të vazhdueshëm dhe të shpejtë me të gjitha komunitetet pakicë si...

15 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi takoi kryetarët e kuvendeve komunale të Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka mbajtur sot një takim me kryetarët e kuvendeve komunale të Kosovës, me ç’rast është...

14 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

U mbajt mbledhja e radhës e Qeverisë së Kosovës

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, të cilën e ka kryesuar kryeministri Thaçi, i cili fillimisht e ka njoftuar...

14 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi prit në takim drejtorin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim në Londër, Peter Reiniger

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në takim drejtorin për Evropën Qendrore dhe Ballkanin Perëndimor në Bankën...

13 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Telegram ngushëllimi

Në telegramin e ngushëllimit të kryeministrit të Kosovës, Hashim Thaçi, drejtuar familjes Lantos, Kongresit Amerikan dhe popullit...

12 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi priti në takim përfaqësuesit e kompanive për transportin e udhëtarëve dhe agjencive turistike të Kosovës

Do të ketë ofrim të shërbimeve sa më cilësore për të gjithë bashkatdhetarët tanë që kanë shprehur dëshirën të vijnë në...

12 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, priti në takim znj. Linda Casella, udhëheqëse e Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm të Kosovës

Kryeministri i Kosovës, z.Hashim Thaçi, ka pritur sot në takim udhëheqësen e Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm të Kosovës,...

11 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi i dhuron një traktor fermerit serb Slavisha Sllavkoviq nga Rubovci i Lipjanit

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi sot ka qenë sërish mysafir i familjes së Slavisha Sllavkoviqit, në Rubovc të Lipjanit, me...

10 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi priti udhëheqësit e shoqatave të dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Mrekullisht ka dalë në sipërfaqe një garë nga ana e shteteve demokratike për njohjen e pavarësinë e Kosovës dhe për hyrjen në...

9 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

×