Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Kryeministri Thaçi ka pritur zëvendëskomisarin e SHPK-së, gjeneralin Sheremet Ahmeti

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në një takim zëvendëskomisarin e Shërbimit Policor të Kosovës, gjeneralin...

30 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi ka marrë telegram urimi nga ministri i Punëve të Jashtme të Gjermanisë, Frank – Walter Steinmeier

Kryeministri i Kosovës, z. Hashim Thaçi, ka marrë sot një telegram urimi nga ministri i Punëve të Jashtme të Gjermanisë, z....

30 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Mbahet mbledhja e rregullt e Qeverisë së Kosovës

Nën drejtimin e Kryeministrit të Kosovës, z. Hashim Thaçi, sot është mbajtur mbledhja e katërt e Qeverisë së Kosovës...

30 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi ka marrë telegram urimi nga ministri i Punëve të Jashtme të Gjermanisë, Frank – Walter Steinmeier

Kryeministri i Kosovës, z. Hashim Thaçi, ka marrë sot një telegram urimi nga ministri i Punëve të Jashtme të Gjermanisë, z....

30 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Shkrim autorial i botuar në Wall Street Journal

Kosova është në prag të historisë. Pavarësia është para nesh. Unë pres që Parlamenti i Kosovës ta shpallë atë në ditët e...

29 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Intervistë e kryeministrit të Kosovës, z.Hashim Thaçi, dhënë “Zërit të Amerikës”

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ishte në Bruksel, për dy ditë bisedime me zyrtarët e lartë të Bashkimit Evropian. Në...

24 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministrit Hashim Thaçi vazhdojnë t’i arrijnë telegrame dhe mesazhe urimi për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë së Kosovës

Kryeministrit të Kosovës, z. Hashim Thaçi, po vazhdojnë t’i arrijnë urime për zgjedhjen e tij në postin e kryeministrit të...

22 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Fjala e Kryeministrit të Kosovës, z. Hashim Thaçi, para anëtarëve të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara

Dua t’ju falënderoj sinqerisht që më dhatë mundësinë që të artikuloj këtu para jush zërin e të gjithë qytetarëve të...

16 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Deklaratë e Qeverisë së Kosovës

Qeveria e Kosovës e dënon ashpër shpërthimin e sotëm që ndodhi në Komunën e Suharekës, me ç’rast u lënduan disa zyrtarë të...

14 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Fjalimi i kryeministrit Thaçi në mbledhjen konstituive të Qeverisë së Kosovës

Besoj shumë në seriozitetin tuaj, sinqeritetin, përkushtimin dhe aftësitë profesionale. Unë do të krijoj ambient për punë dhe...

11 Janar, 2008

Lexo më shumë

×