Zyra e Kryeministrit

Dokumente aktuale

DokumenteDokumente aktuale

Programi Legjislativ për Vitin 2024

Programi-Legjislativ-per-vitin-2024-....

16 Shkurt, 2024

Lexo më shumë

DokumenteDokumente aktuale

Programi për Vlërësimin Ex Post të Akteve Juridike për Vitin 2024

PROGRAMI-PER-VLERESIMIN-EX-POST-TE-AKTEVE-JURIDIKE-PER-VITIN-2024...

26 Janar, 2024

Lexo më shumë

DokumenteDokumente aktuale

Raport i analizës ex-post për mekanizmat e demokracisë lokale

Raport-i-analizes-ex-post-per-mekanizmat-e-demokracise-lokale...

28 Dhjetor, 2023

Lexo më shumë

DokumenteDokumente aktuale

Raport i vlerësimit ex-post për ligjin nr.05l-134 për legalizimin dhe dorëzimin e armëve, municionit dhe mjeteve eksplozive

Raport-i-vleresimit-ex-post-per-ligjin-nr.05l-134-per-legalizimin-dhe-dorezimin-e-armeve,-municionit-dhe-mjeteve-eksplozive..docx...

28 Dhjetor, 2023

Lexo më shumë

DokumenteDokumente aktuale

Raport për Vlerësimin Ex – Post të Ligjit Nr. 04/L-110 për Ndërtim

Raporti-i-Vleresimit-Ex-post-per-Ligjin-per-Ndertim...

18 Dhjetor, 2023

Lexo më shumë

DokumenteDokumente aktuale

Programi Legjislativ për Vitin 2023

Programi-Legjislativ-per-vitin-2023-9.11.2023...

9 Nëntor, 2023

Lexo më shumë

DokumenteDokumente aktuale

Programi Legjislativ për Vitin 2023

Programi-Legjislativ-per-vitin-2023...

16 Tetor, 2023

Lexo më shumë

DokumenteDokumente aktuale

Programi Legjislativ për Vitin 2023

Programi-Legjislativ-per-vitin-2023...

10 Gusht, 2023

Lexo më shumë

×