Zyra e Kryeministrit

Kryeministri Kurti u mirëprit nga Kryetari i Vjenës, Michael Ludwig

7 Dhjetor, 2022


Vjenë, 7 dhjetor 2022

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti mori pjesë në pritjen e organizuar nga Kryetari i Vjenës, Michael Ludwig, që i paraprinë Samitit të Liderëve të Socialistëve dhe Demokratëve të Ballkanit Perëndimor.

Aty, kryeministri Kurti së bashku me Kryetarin e Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, patën mundësi që të shoqërohen dhe të diskutojnë me pjesëmarrësit e Samitit që do të mbahet nesër.

Last modified: 8 Dhjetor, 2022

Comments are closed.

×